تاریخ انتشارجمعه ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۶
کد مطلب : ۴۷۷۴۰۳
از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ آژانس‌های خدمات حفاظت از کودکان ثابت کردند که سالانه ۶۳ هزار کودک قربانی آزار جنسی می‌شوند.
۹
plusresetminus
آیا در کشورهای بدون حجاب مردان چشم و دل سیرند؟
به گزارش بلاغ؛ هنوز هم هستند افرادی که باور دارند با آزادی حجاب و پوشش در کشور، حرص و ولع مردان نسبت به جنس زن کمتر شده و به مرور جامعه از نظر جنسی به ثبات و امنیت عمومی خواهد رسید، درست مثل کشورهای خارجی!

هرچند این ادعا در کشور ما قابلیت راستی‌آزمایی ندارد، اما می‌توان با مراجعه به آمار و داده‌های مرتبط با این موضوع در کشورهای مختلف جهان به تعمیم نتایج پرداخت. برای این منظور آمار مربوط به تجاوزات جنسی و تماشای پورن به‌ عنوان دو مورد از آسیب‌های جنسی در کشورهای مختلف دنیا مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

به گزارش دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)  آمار تجاوزات جنسی گزارش شده در ۱۵ کشور اول دنیا در سال ۲۰۲۳ به ترتیب جدول مقابل هستند:
این در حالی ‌است که طبق مطالعه‌ای که توسط بخش زنان سازمان ملل انجام شد، کمتر از ۱۰ درصد از تجاوزات به مقامات قضایی گزارش می‌شوند.

به گزارش شبکه ملی تجاوز، سوءاستفاده و زنای محارم در آمریکا (RAINN) در هر ۶۸ ثانیه یک آمریکایی مورد تجاوز قرار می‌گیرد و هر ۹ دقیقه قربانی آن یک کودک است.

این در حالی‌ است که از ۱۰۰۰ مرتکب، تنها ۲۵ نفر به زندان می‌افتند. از هر ۶ زن آمریکایی ۱ نفر در طول زندگی خود قربانی اقدام به تجاوز یا تجاوز کامل شده است. از هر ۳۳ مرد آمریکایی ۱ نفر در طول زندگی خود با اقدام تجاوز جنسی یا تجاوز کامل مواجه شده است. از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۳ آژانس‌های خدمات حفاظت از کودکان ثابت کردند که سالانه ۶۳۰۰۰ کودک قربانی آزار جنسی می‌شوند.

طبق آمار، ۵۵ درصد تجاوزات جنسی در خانه قربانی، ۱۵ درصد در وسایل نقلیه عمومی، ۱۲ درصد در منزل اقوام، ۱۰ درصد در مکان‌های عمومی خلوت مثل پارکینگ و ۸ درصد در مدرسه رخ می‌دهند.

طبق گزارش دفتر آمار ملی انگلستان و ولز (Ons.gov.uk ) در سال ۲۰۲۲ حدود ۱/۱ میلیون بزرگسال ۱۶ ساله تجاوز جنسی را تجربه کردند. این رقم معادل ۷۹۸۰۰۰ زن و ۲۷۵۰۰۰ مرد است. تقریبا ۱۶.۶ درصد از بزرگسالان بالای ۱۶ سال (۷.۹ میلیون نفر) شکلی از تجاوز جنسی را از لمس ناخواسته گرفته تا تجاوز کامل تجربه کرده‌اند.

طبق گزارشی که در سال ۲۰۲۳ در مجله آمریکایی ballardbrief منتشر شد ۶۹ درصد از مردان آمریکایی و ۲۷ درصد از زنان از پورنوگرافی استفاده می‌کنند. در میان مردان ۱۶ تا ۲۴ ساله ۱۷ درصد هر روز و ۲۵ درصد ۳تا۵ روز در هفته و ۲۴ درصد ۱ تا ۲ روز در هفته پورنوگرافی تماشا می‌کنند. در میان زنان آمریکایی ۱۶ تا ۲۴ ساله این نسبت برای روزانه ۱.۲ درصد، برای ۳ تا ۵ روز در هفته ۳.۱ درصد و برای ۱ تا ۲ بار در هفته ۸.۶ درصد بود. این آنالیز نشان می‌داد زنان آمریکایی احساس مثبتی نسبت به نمایش جنسی زنان در فیلم‌ها و مجلات ندارند.

وبسایت pornhub که بزرگ‌ترین وبسایت پورنوگرافی است، چهارمین وبسایت پربازدید در ایالات متحده است (بعد از گوگل، یوتیوب و فیس‌بوک). این سایت در سال ۲۰۲۳ در طول یک ماه بیش از ۲.۱۴ میلیارد بازدید داشته است. داده‌های کتابخانه ملی پزشکی شیوع استفاده از پورنوگرافی در ایالات متحده را «بیماری» خوانده است.

حمایت از پورنوگرافی و نگرش مثبت به آن در افکار عمومی در چند دهه اخیر افزایش یافته است و مهم‌ترین علت آن ماهیت سودآور این صنعت است که توانست در سال ۲۰۲۳ درآمدی ۱.۱۵ میلیارد دلاری داشته باشد. طبق یک نظرسنجی در سال ۲۰۱۹ در آمریکا، ۱۴ درصد آمریکایی‌ها پورنوگرافی را از نظر اخلاقی بد می‌دانند، درصورتی که ۵۱ درصد موافق پورن هستند و آن را ‌اشتباه تلقی نمی‌کنند. این درحالی ‌است که در دهه ۱۹۷۰ به ‌طور متوسط ۲۹ درصد مردان و ۴۵ درصد زنان معتقد بودند پورن بسیار بد است و باید غیرقانونی باشد.

استرالیا هشتمین کشور دنیا در رتبه‌بندی استفاده از پورن است. در سوئد ۶۹ درصد از مردان و ۲۷ درصد از زنان از پورنوگرافی استفاده می‌کنند. در بین مردان ۱۶ تا ۲۴ ساله ۱۷.۲ درصد روزانه و ۲۴.۷ درصد ۳ تا۵ روز در هفته، و ۲۳.۷ درصد ۱ تا ۲ بار در هفته پورن تماشا می‌کنند. در بین زنان ۱۶ تا ۲۴ ساله ۱.۲ درصد روزانه، ۳.۱ درصد ۳ تا ۵ بار در هفته و ۸.۶ درصد ۱ تا ۲ بار در هفته به تماشای پورن می‌پردازند. (Academic.oup.com)

در انگلیس ۵۱ درصد مردان و ۱۵ درصد زنان به‌ طور متناوب از پورنوگرافی استفاده می‌کنند. از این تعداد ۱۳ درصد از مردان روزانه، ۲۳ درصد ۱ تا ۳ بار در هفته، ۷ درصد ۱ تا ۲ بار در ماه و ۸ درصد کمتر از یک بار در ماه پورن تماشا می‌کنند. و در بین زنان، ۳ درصد ۱ تا ۳ بار در هفته، ۵ درصد ۱ تا ۲ بار در ماه و ۷ درصد کمتر از ۱ بار در ماه پورن می‌بینند. (www.yougov.co.uk)
 
 لیلا اقبالی

انتهای پیام
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

کتاب و کتابت از نـگاه قـرآن
دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۸
چشم زخم؛ خرافات یا حقیقت؟
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
برنامه ملی سلامت خانواده زیر ذره‌بین
يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
شهید شیرودی، مالک اشتر دفاع مقدس
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
پرستاران سر دو راهی خانه‌نشینی و تغییر شغل
سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳