تا پای جان برای دفاع از ملت ایران ایستادهایم
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «بلاغ»، حجتالاسلام علی شیرازی در اجتماع پرشور مردم انقلابی ساری و یادواره شهدای انتظامی با تأکید بر ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان اظهار کرد: به دشمنان اجازه نخواهیم داد روی خون شهدای مظلوم ملت ایران و شهدای جنگ تحمیلی سوم پا بگذارند، مگر اینکه ملت ایران را تکهتکه کنند؛ چراکه اگر حتی یک ایرانی زنده بماند، در برابر استکبار جهانی خواهد ایستاد.
وی در ادامه با اشاره به سخنان امام شهید افزود: دشمنان نه ملت ایران را شناختهاید، نه انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی و نه قدرت ولایت فقیه را. ما به خدای خود ایمان داریم و به سخنان امام شهیدمان باور داریم و یقین داریم قاتلان شهدای مظلوم ملت ایران و قاتلان امام شهید سرکوب و منکوب خواهند شد.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با یادآوری بیانات امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «ملتی که شهادت دارد شکست ندارد»، گفت: امام شهید ما نیز فرمودند نسل جوان امروز، نابودی آمریکا و اسرائیل و تشکیل حکومت مستقل فلسطین را خواهد دید. ما یقین داریم دشمنان سرکوب خواهند شد و روزی همین مردم در همین میدان، نابودی قدرت مستکبران جهان را جشن خواهند گرفت.

شیرازی با اشاره به تهدیدهای دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: چهل روز دشمن جنگ سخت را علیه این کشور امتحان کرد و نزدیک به هفت ماه است که عربدهکشی میکنند؛ اگر جرئت داشتند، به این ملت و کشور حمله میکردند. ما امشب اعلام میکنیم که تا پای جان ایستادهایم و افتخار نیروهای انتظامی و مسلح کشور این است که جان خود را فدای ملت ایران کنند. والاترین مدال برای ما شهادت و فدا شدن در راه ملت ایران است و ما از مرگ سرخ استقبال میکنیم.
وی با اشاره به پیام امام سید مجتبی حسینی خامنهای بیان کرد: امشب با امام بزرگ خود، فرزند عزیز امام شهیدمان و امام صالح امروزمان پیمان میبندیم که تا نفس میکشیم و تا خون در رگهای ما جاری است، برای اجرای تکتک تدابیر ولایت بایستیم.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا خاطرنشان کرد: هر تدبیری که ولایت فرمودند، از انتقام و مدیریت تنگه هرمز تا غرامت، وحدت، ایستادگی برای بیرون کردن آمریکا از منطقه و نابودی آمریکا و اسرائیل، ما ایستادهایم و بندبند تدابیر ولایت را اجرایی خواهیم کرد.
انتهای خبر/